Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

Behandler: Doris Knak MKF1644

Under og over fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske – kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes at en del af kroppen ikke fungere optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer , kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens ubalance.

Zoneterapi styrker, lindrer og forebygger. Behandlingen består i at analysere ubalancens karakter og derefter trykmassere de belastede reflekszoner, sådan at cirkulationen og energi styrker organet eller det belastede område. Desuden giver vi råd om kost og sund levevis, så kroppen genopretter en sund balance.

Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af menneskers krop og psyke, som vi ikke mener der kan adskilles.

Her på klinikken er vi godkendt RAB behandler, det vil sige Registreret alternativ behandler.

Det betyder at vi er godkendt efter Sundhedsstyrelsens bestemmelser. Som klient er man sikker på at vi har gennemgået en  seriøs uddannelse med afsluttende eksamen. Og der ydes tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”.